Servicii Nera Star

Paza si protectie

Asigura implementarea masurilor de protectie, siguranta bunurilor si a persoanelor.
Se adreseaza societatilor comerciale, resedintelor individuale si ansamblurilor rezidentiale, sucursalelor bancare, …

Vezi Detalii


Monitorizare si interventie

Departamentul Nera Star de monitorizare si interventie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare si echipaje de interventie rapida.
Monitorizarea se realizeaza prin intermediul sistemelor tehnice …

Vezi Detalii


Transport valori

Transportul cu caracter special acopera toate aspectele privind securitatea acestui tip de serviciu, incepand cu ridicarea valorilor, depozitarea si livrarea acestora.

Vezi Detalii


Securizare evenimente

Acest serviciu este destinat oricaror tipuri de evenimente: sportive (meciuri, gale, concerte, festivaluri) corporative (petreceri, training-uri, targuri, expozitii) si in cazul unor evenimente private (nunti, botezuri, zile de nasteri, majorate).

Vezi Detalii


Evaluare de risc la securitate fizica

Analiza de risc se adreseaza: “ Tuturor societatilor „…indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de detinere a bunurilor ori valorilor.” Extras din Art. 2 (1) din Normele metodologice de aplicare a Legii 333 / 2003.

Vezi Detalii


Cursuri de calificare

Nera Star ofera cursuri de calificare pentru agenti de securitate. ln urma absolvirii, cursantii obtin certificatul de calificare recunoscut de Uniunea Europeana, Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Vezi Detalii